NATURAL IS ALWAYS BETTER

TURKCE ENGLISH FRENCH DEUTSCH

HAKKIMIZDA

Rapak Sanayi Ürünleri Dış.Tic. Ltd. Şti. ,1987 yılında İsmail AKGÜNDÜZ tarafından kurulmuş olup , küçükbaş ve büyükbaş doğal hayvan bağırsağı alanında faaliyet gösteren, sektöründe Türkiye’nin en büyük imalatçı ve ihracatçı firmasıdır.

İşlediğimiz küçükbaş hayvan bağırsaklarının % 95’ini kuru tuzlu, salamura, tüplü ve kullanıma hazır      ( ready to use ) olarak Avrupa Birliği ülkelerine ( Almanya, Avusturya , Fransa, İsviçre, İtalya, İspanya, Portekiz, Hollanda, Polonya, Danimarka ) ve Japonya’ya ihraç etmekteyiz. Aylık ortalama 150.000 bandil  koyun bağırsağı, 20.000 bandil sığır bağırsağı imalatımız ve satışımız bulunmaktadır.

İstanbul çok merkezi bir noktada ve Avrupa’ya çok yakın olduğundan Avrupa Birliği’ndeki müşterilerimize en geç 10 günde ürün teslimatı gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimizin sevkiyatını her hafta Cuma günleri çoğunlukla tırla, müşteri taleplerine göre uçak ve gemiyle yapmaktayız. Avrupa ve Türkiye’deki resmi tatiller, gümrüklerdeki yoğunluklardan dolayı  yükleme günlerimizde değişiklik olabilmektedir.

Uluslararası bağırsak kuruluşları INSCA ve ENSCA üyesi olan firmamız, ISO 9001( kalite yönetim sistemi) ve ISO 22000 ( gıda güvenliği sağlık sistemi ) belgelerine sahiptir. Aynı zamanda TSE tarafından Türkiye’de bağırsak sektörüne ilk defa verilen Helal Sertifikası’na sahiptir.

 

 


...